svi.

09

Redovna sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice Grada Zlatara

U subotu, 16. svibnja, u prostorima DVD-a Zlatar održati će se redovna godišnja sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice Grada Zlatara. Između ostalog, donosit će se i odluka o promjeni Statuta Zajednice. Novi Statut je u prilogu ove objave. Mole se svi članovi i sve članice da pregledaju novi Statut te da eventualne prijedloge za promjene, primjedbe i komentare dostave tajnici Vatrogasne zajednice do petka 15. svibnja. Informacije o Dnevnom redu, izvještajima o radu za prošlu godinu te planove za iduću godinu nalaze se u drugom dokumentu u prilogu ovog posta. Prijedlog novog Statuta. Dnevni red, izvještaji za 2014 i planovi za 2015.

Read More

svi.

03

Redovna izvještajna skupština Vatrogasne zajednice

Redovna izvještajna skupština Vatrogasne zajednice grada Zlatara održana je u Belcu, 03. svibnja 2014. godine. Skupština je održana u 20 sati u prostorijama vatrogasnog doma u Belcu. Na dnevnom redu skupštine bio je izbor radnih tijela, izvješće verifikacijskog povjerentsva, izvješće o radu Zajednice u 2013. godini, izvješće nadzornog odbora, program rada za 2014. godinu te pripadnog financijskog plana.

Read More

ožu.

25

U Zagorju 49 novih vatrogasnih časnika

U nedjelju je završio ciklus osposobljavanja Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije za zvanje „vatrogasni časnik“.Planom i programom osposobljavanja odrađeno je 100 nastavnih sati teorijske i praktične nastave. Prva grupa polaznika održala je ispite u Bedekovčini 16. ožujka dok je druga grupa polaznika svoje ispite uspješno položila ove nedjelje u Zlataru. 

Read More

ožu.

10

Godišnja skupština DVD-a Zlatar

DVD Zlatar održao je u subotu 137. godišnju, izvještajnu skupštinu. O radu društva u protekloj godini govorio je predsjednik DVD-a Željko Spevec. Nabrojao je mnoge aktivnosti koje su članovi odradili na području redovnih intervencija, natjecanja, uređenja vatrogasnog doma i održavanja opreme kao i angažmana u društvenim i župnim priredbama, a sve to unatoč financijskim problemima, u kojima se, kao i brojna društva u našem okruženju, nalaze. Radi neredovitog, a obaveznog zakonskog financiranja iz gradskog proračuna uputio je oštru kritiku bivšoj i sadašnjoj gradskoj vlasti, rekavši kako je lani bila izborna godina pa do kraja lipnja nisu dobili nikakva sredstva. “Bivši gradonačelnik više nije bio kandidat pa ga nije bilo briga, […]

Read More