svi.

09

Redovna sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice Grada Zlatara

U subotu, 16. svibnja, u prostorima DVD-a Zlatar održati će se redovna godišnja sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice Grada Zlatara. Između ostalog, donosit će se i odluka o promjeni Statuta Zajednice. Novi Statut je u prilogu ove objave. Mole se svi članovi i sve članice da pregledaju novi Statut te da eventualne prijedloge za promjene, primjedbe i komentare dostave tajnici Vatrogasne zajednice do petka 15. svibnja. Informacije o Dnevnom redu, izvještajima o radu za prošlu godinu te planove za iduću godinu nalaze se u drugom dokumentu u prilogu ovog posta. Prijedlog novog Statuta. Dnevni red, izvještaji za 2014 i planovi za 2015.

Read More

svi.

05

Vatrogasci obilježili Florijanovo

Vatrogasna zajednica Grada Zlatara u subotu je u Belcu obilježila spomendan sv. Florijana, te je održana redovna godišnja skupština zajednice. Zbog lošeg vremena ove je godine održana samo kraća procesija, domaćih vatrogasaca i njihovih gostiju, u pratnji Gradske limene glazbe, od vatrogasnog doma do crkve Majke Božje Snježne, gdje su svetu misu služili dr. Zvonimir Kurečić i domaći župnik Mirko Borjan.

Read More

svi.

03

Redovna izvještajna skupština Vatrogasne zajednice

Redovna izvještajna skupština Vatrogasne zajednice grada Zlatara održana je u Belcu, 03. svibnja 2014. godine. Skupština je održana u 20 sati u prostorijama vatrogasnog doma u Belcu. Na dnevnom redu skupštine bio je izbor radnih tijela, izvješće verifikacijskog povjerentsva, izvješće o radu Zajednice u 2013. godini, izvješće nadzornog odbora, program rada za 2014. godinu te pripadnog financijskog plana.

Read More

tra.

04

Godišnja skupština DVD-a Belec

DVD Belec održalo je godišnju skupštinu, na kojoj je pregled aktivnosti dao predsjednik Ljudevit Vrlec. Izmijenjeno i pomlađeno vodstvo u prošloj je godini organiziralo niz aktivnosti, u društvenom i vjerskom životu, a posebno je svečano bilo lani na blagdan Svete Marije Snježne, kada je održana svečanost bratimljenja sa DVD-om Popovača.

Read More

ožu.

28

Godišnja skupština DVD-a Donja Batina

Prošla godina bila je bogata aktivnostima za članove DVD Donja Batina. Kako se moglo čuti na godišnjoj skupštini, u izvješću koje je dao predsjednik DVD-a Vlado Varga, jedan od važnijih događaja bila je proslava 80. godine postojanja Vatrogasnog društva u Donjoj Batini. Batinski vatrogasci tijekom godine bili su aktivni u brojnim društvenim i vjerskim priredbama.

Read More
1 2